Hei Vieras. Muista myös tilata maksullinen palvelumme

Kirjoittaja Aihe: moniajo, värit, näytöt, video ääni, viestit yms.  (Luettu 2357 kertaa)

Poissa Nurmituomas

 • Tulokas
 • *
 • Viestejä: 10
  • Profiili
moi, uusi jolla käyttäjä kolmatta päivää suhailee Jollalla.

Jos Natiivista youtube playerista pyyhkäisee sivulle musan soidessa, niin se menee paussille, saisi pysyä playllä. Esim jos tulee viesti ja pitää mennä sitä katsomaan, niin eihän musa saa loppua, saahan sen päälle päänäytöstä,mutta ylimääräistä säätöä. Tai ainakin olisi kiva jos voisi valita meneekö paussille vai ei kun palaa päänäyttöön.

Sitten taustalla pyörivät applikaation, jos teema on vaikka ruskehtava, niin ne kaikki on ruskeita? Vähän vaikea erottaa mikä on whatsuppi ja mikä on google talk, ja mikä on mikäkin, kun kaikki on saman värisiä. ?

Sitten se eka näyttö kun lukitus on auki. Sehän on käytännössä tyhjä? Kello pohjalla? Edes patteri tai verkot ei näy. Sinänsä sillä sivulla ei oikein tee mitään? nähdäkseni siihen ei voi siirtää applikaatioita tai oikein mitään. Kuva on taustalla, mutta melkein turha se on.? Jos tulee esim mitä kuuluu viesti, niin avaan näyttölukon, näen sen mitä kuuluu ikonin, niin ei sitä voi painaa? WAAT? pitää pyyhkäistä alhaalta, että pääsisi mitäkuuluun. Miksi esim viestistreami ei näy tällä sivulla suoraan? Voi olla käyttäjässäkin tietty vika....

Yleistunnelma on androidin jälkeen ihan ok, vaikkakin meni aikaa, että sain häkättyä google playn toimintaan ja sain haluamani applikaatiot toimimaan, Aika vaikea kelle tahansa ellei ole ihan nörttiakselilla edes jonkin verran. Moni voi pettyä kun joutuu komentoriviltä virittämään, että saisi edes google playn toimintaan.

Toinen vähän sekava tunnelma on se, että nyt mulla on 5 eri markettia. yandex, jollakauppa, warehouse, Aptoide ja google play. Myös ehkä toimitussisältö voisi olla vähän parempi, esim etsin herätyskelloa, niin sekin piti ladata Jollakaupasta. Yleensä kai kello kuuluu puhelimeen.:)

En dissaa, ihan vain ihmettelen sitä, että nyt kolme päivää häkkäämällä puhelin pärjää androidille, mutta ei pärjää silloin kun sen ottaa laatikosta. Ja varmaan joku perusmummo ei sitä kyllä tähän pisteeseen saa koskaan.

Videokameran ääni pitää jotain sirputusta jos on äänitetty taustamelussa, esim autossa.

Harjoituksen jatkuu....kävi kyllä mielessä, että olisin tehnyt muutaman kohdan erilailla jos olisin jollalla töissä.

NT

sergeiperez

 • Vieras
Vs: moniajo, värit, näytöt, video ääni, viestit yms.
« Vastaus #1 : 11.05.14 - klo:21:56 »
Toi patteri ja verkot ja muutakin informaatiota esim päivämäärä olis hyvä kun olisi suoraan siinä näytössä. Nyt turhaa näppäilyä että löytää ne.

JollaSuomi Foorumi

Vs: moniajo, värit, näytöt, video ääni, viestit yms.
« Vastaus #1 : 11.05.14 - klo:21:56 »

Poissa macharza

 • Täysjäsen
 • ***
 • Viestejä: 150
  • Profiili
Vs: moniajo, värit, näytöt, video ääni, viestit yms.
« Vastaus #2 : 12.05.14 - klo:10:08 »
+1

Poissa Nurmituomas

 • Tulokas
 • *
 • Viestejä: 10
  • Profiili
Vs: moniajo, värit, näytöt, video ääni, viestit yms.
« Vastaus #3 : 12.05.14 - klo:14:51 »
joo. Vähän kuin missä tahansa laitteessa, pitäisi melkein laskea pyyhkäisyjen määrä tai näppäilyjen. Jos jostain saa yhden pois, niin se on aina plussaa.

Varsinkin toiminnoissa joita toistaa koko ajan.


nyt ihmettelin sellaista, että asensin google picasa toolin, jolla saisi ladattua kuvia google albumiin. No jostain syystä se näkee vain jotkut kuvat, ilmeisesti pienet kooltaan? Isot ei näy tai se on ainoa poikkeama minkä löysin kuvien välillä jotka näkyvät ja jotka ei.

Sama ongelma toistui myös tapatalkissa, siinä jos valitsee profiilikuvaansa, niin valinnassa näkyy vain osa kuvista jotka on kansiossa varmasti.
« Viimeksi muokattu: 12.05.14 - klo:14:56 kirjoittanut Nurmituomas »

JollaSuomi Foorumi

Vs: moniajo, värit, näytöt, video ääni, viestit yms.
« Vastaus #3 : 12.05.14 - klo:14:51 »