Kirjoittaja Aihe: Osoitekirjan sijainti ja tiedostomuoto muuttuneet? Synkkaus Exchangeen ei skulaa  (Luettu 1036 kertaa)

Poissa mora

  • Jäsen
  • **
  • Viestejä: 85
    • Profiili
Aloitan tässä rinnalla uuden threadin, kun on ilmennyt että Jollaan tallennetut uudet henkilöt ei enää synkkaa Excgangeen. Sen sijaan Jollassa kun tekee korjauksen osoitteeseen joka on myös Exchangessa, niin korjaus synkkautuu heti Exchangeen. Eli Sailfish ja Excgange ei enää keskustele niin kuin pitäisi, ja Jolla näyttää tallentavan johonkin (minne?) siihen tallennettavat uudet osoitekirjat.

Itsellä ollut nyt 3,5v Jolla työpuhelimena, ja taisin luottaa vähän liikaa siihen että Sailfish kulkee ajassa mukana ja siksi Jolla on ollut ensisijainen tallennuslaite osoitekirjalle. Nyt valitettavasti Jolla vetelee viimeisiään, ja pitäisi siirtää osoitekirja uuteen omppuluuriin töissä...

Niin se rinnakkaisviesti tässä: http://foorumi.jollasuomi.fi/index.php/topic,1710.0.html

[EDIT] Tein testin #2: Jollasta kun synkronoin osoitetiedot google-tilille, niin googleen viedyksi tulee vain Jollaan suoraan natiivisti tallennetut osoitekortit. Tämä tarkoittaa sitä, että Jollassa olevat, aiemmin Exchangen kanssa synkanneet osoitetteet, ovat joko eri paikassa tai toisessa tiedostomuodossa kuin nämä Jollaan natiivisti suoraan tallennetut. Valitettavasti googlekin muuttaa formaattia niin, että Outlook ei osaa niitä lukea vaan tulee nimettömiä osoitekortteja. Tein myös Appleen googlessa viennin vCard-muoto (Applen osoitekirjaan tai muuhun sovellukseen tuomista varten), tämän tuontia suoraan omppulaitteeseen kokeilen huomenna, tänne sitten siitä raportti.
« Viimeksi muokattu: 24.01.17 - klo:22:40 kirjoittanut mora »

JollaSuomi Foorumi