Jolla-Älypuhelin > Jolla-älypuhelin

Uutta rautaa kaivataan

(1/6) > >>

Crusader:
Osaako kukaan sanoa, minkä puhelimen voisi ostaa, että saisi jatkaa SFOS:n käyttöä. En halua tilata Intiasta Intexiä. Onko tällä hetkellä yhtään toista puhelinta saatavissa, joka toimii Sailfishillä?

mora:
Tätä minäkin olen odottanut, sen verran myönteinen on ollut kokemus Sailfishistä. Turing oli vähän suunnitelmissa, mutta yritys on turhan salamyhkäinen ja laite kallis johon ei edes saa näyttöä vaihdettua jos ja kun sattuu rikkoontumaan.

Ehkä jotain voisi olla odotettavissa myös itänaapurin suunnalta. Viitteitä tähän antaa myös Jolla Oy:n hallituksen kokoonpano, joista sijoittajia edustaa ainakin venäläiset Boris Krasnovsky (venäläinen ESN Group), Irina Esipenko (sama ESN). Sitä en tiedä onko myös jäsen Pavel Eyges (venäläinen OMP) omistajan roolissa hallituksessa, mutta tärkeässä kuitenkin koska juuri OMP on se taho jonka kautta SF:stä on tulossa heidän viranomaisten OS.

Crusader:
Toivottavasti tästä tulee nyt oikeasti jotain.....
http://suomimobiili.fi/huhu-uusi-sailfish-os-kayttojarjestelmaan-perustuva-alypuhelin-julkaistaan-ensi-viikolla-mika-on-inoi/

Bartti:
Sony Xperia X:stä tulee Sailfishillä varustettu versio myyntiin. Virallinen versio, joten Alien Dalvik on myös mukana. Rauta X:ssä vaikuttaa olevan vähintääkin riittävä.

mora:

--- Lainaus käyttäjältä: Bartti - 05.03.17 - klo:19:35 ---Sony Xperia X:stä tulee Sailfishillä varustettu versio myyntiin. Virallinen versio, joten Alien Dalvik on myös mukana. Rauta X:ssä vaikuttaa olevan vähintääkin riittävä.

--- Lainaus päättyy ---

Kehittäjille, kuten Pastilli Labs ja lukemattomat muut, toivotaan onnea matkaan Sonyn kanssa.

On myös tärkeää että tämänkin foorumin yhteisö, ja ennenkaikkea together.jolla.com, antaa oman panostuksensa SFOS:n tukeen niiden kaikkien Sonyn kautta tulevien uusien käyttäjien tueksi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta