Hei Vieras. Muista myös tilata maksullinen palvelumme

Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Yleistä / SIIRRETTY: Sony Experia X
« Uusin viesti kirjoittanut Toni Aaltonen 31.08.17 - klo:09:11 »
12
Sailfish X / Vs: Sony Experia X
« Uusin viesti kirjoittanut Pentsa 30.08.17 - klo:12:47 »
Mikä siinä BT:ssä niin vaikeata mahtaa olla ?

Teknisesti en osaa sanoa, mutta ilmeisesti joku off-the-shelf -ratkaisu ei toimi ja sen vuoksi se on hyllytetty. Uskon kyllä, että community hoitanee tämän(kin) asian kuntoon.

Asennus on itseäkin hieman huolettava asia, riittäneekö joku virtual box -ratkaisu asennukseen vai pitääkö löytää joku oikean Linuxin omistaja, kirjastoissakaan ei näyttänyt olevan.. lisäksi että kuinka haastava tuo tulee olemaan kaverille, joka ei ole linuxia ikinä käyttänyt. Kiva kylläkin saada rauta jonka pitäisi pyörittää Sailfishiä sutjakkaasti.

Toki globaalia markkinaosuutta pitäisi saada edes prosentti, jotta isommat appsivalmistajat antaisivat (mahdollisesti) luvan tehdä natiiveja sovelluksia.. lähinnä nyt jotku WhatsAppit ja Instagrammit (omalta osalta). Nämä jos olisi, niin aika pitkälti voisi käyttää pelkästään natiiveja sovelluksia.

Lisäksi tieto siitä, että onko tämä ns. One Way Street eli kun olet Sailfishin XPERIA'an ajanut sisään niin paluuta Androidiin ei enää ole vai jätetäänkö paluulle ns. takaportti.
13
Sailfish X / Vs: Sony Experia X
« Uusin viesti kirjoittanut Upp15 30.08.17 - klo:07:52 »
Seuraan Xperia mahdollisuutta kiinnostuneena, jos vihdoinkin saisi SFOS:n kunnon raudalle. Mutta sen asennuksen pitää olla helppo, ja ominaisuuksien toteutettuina. Mikä siinä BT:ssä niin vaikeata mahtaa olla ?
14
Sailfish X / Vs: Sony Experia X
« Uusin viesti kirjoittanut Crusader 29.08.17 - klo:20:13 »
Minulle riitti. Otan nyt toisen systeemin - hampaat irvissä. Mutta tuo Sonyn X ei kiinnosta. Blootooth ei tule toistaiseksi (taivas tietää kuinka kauan) toimimaan ja se on tarpeellista ainakin minulle, koska joudun työkseni ajamaan autoa paljon ja käyttämään handsfreetä. Onnittelut Jollalle. Saitte uskolliseksi lupautuneen asiakkaan kärvennettyä. Kykenitte karkottamaan minut, vaikka yritin pysyä laivalla - voitte olla ylpeitä saavutuksestanne kohdallani. Siihen ei kovin helposti kukaan pysty. Ai niin - jäitte minulle vielä jonkun verran auki rahaa, mutta sen varaan en laske muutenkaan enää, niin epäluotettavia kuin olette. 
15
Sailfish X / Vs: Sony Experia X
« Uusin viesti kirjoittanut Pentsa 28.08.17 - klo:17:13 »
XPERIA - Jollan uusi tuleminen vai pelkkä uho ja tuho ?

Laite on järkevän hintainen ja ihan keskimääräisen suorituskyvyn omaava. Kamera ehkä 1000 -kertaa parempi kuin esim tuon nykyisen Aqua Fishin vastaava. Hieman kahden vaiheilla, että pysyykö kelkan kyydissä kattomassa tän homman loppuun asti vai onko aika siirtyä rehellisesti muille markkinoille. Toivoisin tietysti enemmän natiiveja sovelluksia, toki aina voi toivoa ja mäkättää kun ei itse osaa koodata.  ;)

Toki jos esim XPERIAn Android imagen saa tarvittaessa palatutettua niin silloinhan siinä voisi olla ihan potentiaalinen laite, kaksi kärpästä yhdellä iskulla.


Mitä mietteitä muulla jengillä tuon Jollan viimeisimmän ulostulon jälkeen ?
16
Myydään/Ostetaan / Ostetaan rikkinäinne Jolla
« Uusin viesti kirjoittanut Pikku-Y 17.08.17 - klo:11:16 »
Puhelin saa olla rikki, akut hukassa ja ei tarvitse lähteä päälle tmv. Näytön kuitenkin tulee olla ehyt. Maksan muodollista korvausta 20e
17
Jolla-älypuhelin / Vs: Mihin laitteeseen siirryit Jollasta? Uusi aihe ja kokemuksia
« Uusin viesti kirjoittanut j4neski 15.08.17 - klo:12:48 »
Toisessa topikissa kommentoin uuden raudan tarvetta, mutta laitan nyt tähänkin, että Jolla siirtyi pöytälaatikkoon ja tilalle tuli Nokia 6. Toki SFOS:n jälkeen on vähän opettelemista droidin käytössä, mutta aika hyvin tuon on oppinut :) Miksi sitten Nokia 6? Siksi, koska periaatteen vuoksi uin näissä asioissa vastavirtaan, siksi minulla Jollakin oli  :)
18
Jolla-älypuhelin / Vs: Uutta rautaa kaivataan
« Uusin viesti kirjoittanut j4neski 15.08.17 - klo:12:44 »
Uutta rautaa todellakin kaivattaisiin ja SFOS voisi myös päivittyä. Haikein mielin joudun laittamaan Jollan pöytälaatikoon, se ei vastaa enää niitä toiveita ja vaatimuksia mitä minulla on. Nokia 6:n hankin ja kyllä nyt huomaa eron, onhan laitteetkin toki ihan eri sarjassa. Jollassa alkoi rassaamaan mm. bluetoothin heikko tuki, se kyllä tukee vaikkapa bt-kuulokkeita, mutta ei esim. Polarin aktiivisuus- tai urheilukelloja, ei ulkopuolista bt-GPS:ää.  Android on toki Android ja siinä pitää olla mm. tietoturva-asiat kunnossa.

Toivon todella hartaasti että Jolla saa Sonyn puhelimeen SFOS:n tehtyä niin että myös Android-sovellukset toimivat kuten niiden pitääkin. Siihen saakka menen Nokia 6:n kanssa eteen päin.
19
Jolla-älypuhelin / Vs: Uutta rautaa kaivataan
« Uusin viesti kirjoittanut 4rttu 03.08.17 - klo:08:01 »
Osaako kukaan sanoa, minkä puhelimen voisi ostaa, että saisi jatkaa SFOS:n käyttöä. En halua tilata Intiasta Intexiä. Onko tällä hetkellä yhtään toista puhelinta saatavissa, joka toimii Sailfishillä?

Itellä tällähetkellä toi oneplusX missä sfos asennettu. Kaikki toimii muu toimii, android softille ei oo tukea.
20
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Jämsänjoki
« Uusin viesti kirjoittanut Krapiston Äijä 02.08.17 - klo:14:05 »
Juu, toimii. Huononnus kameran kuvakkeen tulo alareunaan.................en tykkää.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10