Hei Vieras. Muista myös tilata maksullinen palvelumme

Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
12
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Kokemuksia Sony Xperiasta?
« Uusin viesti kirjoittanut nake 11.11.17 - klo:12:38 »
hktk:n kirjoittaman mukaan otinpa sitten sitten Jolla 1:n lisämuistin (vfat-formatointi) ja kas, ExperiX:ssähän se toimii hienosti (SDHS 32GB). Ja toimimaton ext4-formatoitu kortti (SDHS 32 GB) Jolla 1:een, joka hyväksyi sen heti.
13
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Kokemuksia Sony Xperiasta?
« Uusin viesti kirjoittanut nake 11.11.17 - klo:07:25 »
Hienoa, että SFOSX tunnistaa lisäkortin, kuten yllä luemme. Tätä lisäkorttikysymystä on pengottu todether.jolla-palstalla monesta kantista eikä viisastenkivea kaikkiin tapauksiin ole vielä löytynyt.
14
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Kokemuksia Sony Xperiasta?
« Uusin viesti kirjoittanut hkth 10.11.17 - klo:21:36 »
"Minun käytössäni oikeastaan  ainoa suurempi puute toistaiseksi on, etten saa laiteeseen liitettyä uudelleenformatoitua lisäskorttia." 

Eli Jollassa ollut muistikortti ei toimi xperiassa senkään jälkeen kun siinä on Sailfish?
Taitaa riippua kortista, mulla toimii Jolla C:stä siirretty kortti ongelmitta. Formaatti on muistaakseni VFAT.
15
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Kokemuksia Sony Xperiasta?
« Uusin viesti kirjoittanut JariK 10.11.17 - klo:15:48 »
"Minun käytössäni oikeastaan  ainoa suurempi puute toistaiseksi on, etten saa laiteeseen liitettyä uudelleenformatoitua lisäskorttia." 

Eli Jollassa ollut muistikortti ei toimi xperiassa senkään jälkeen kun siinä on Sailfish?
16
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Kokemuksia Sony Xperiasta?
« Uusin viesti kirjoittanut nake 10.11.17 - klo:07:56 »
Kokemusta jokunen viikko. Asensin Linux-koneellani. SFOSX käynnistyi mutkitta. Rikastin ohjelmavalikoimaa. Asensin Jolla-kaupasta Android-appseja sisältävän Storen ja sain sillä  mm. Whatsuppin toimimaan. Asensin Storesta myös Yalp-kaupan, jolla Ruutu ja Areenakin toimivat  ilman Google Playn asentamista.

Käynnistys-täppäys, jota jollailijat rakastavat, antaa vielä odottaa, mutta otin senkin päätekäskyillä käyttöön. Sen aihauttamaako on puhelimen kylmäkäynnistykseen tarvittava useampi yritys. Minun käytössäni oikeastaan  ainoa suurempi puute toistaiseksi on, etten saa laiteeseen liitettyä uudelleenformatoitua lisäskorttia. 

Mutta kaiken kaikkiaan, olen onnellinen ExperiaX-omistaja ja käytettyäni  kuukauden päivät, ennen SFOSX:n asentamista, puhelimen omaa käyttöjärjestelmää, voin vakuuttaa, että tästä uudesta  "Jollastani" en hevillä luovu. Käyttämisen loogisuus vain niin hurmaa.
17
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Kokemuksia Sony Xperiasta?
« Uusin viesti kirjoittanut JariK 09.11.17 - klo:14:05 »
No lopulta tuli pakkovaihdon paikka kun Jolla tippui lattialle ja lasi särkyi. Näytönvaihdossa (210€) ei ole enää järkeä kun Jolla1 muutenkin alkaa takkuilee (sovellukset, näyttökeyboard jumivat, bootattava alvariinsa) Mielellään sailfishissä pysyisin joten silloin se Sony on ainoa vaihtoehto.
Millaisia kokemuksia Sailfish\Xperia yhdistelmästä on?
Vai joko joutuu luovuttamaan?
18
Sailfish X / Vs: Sony Xperia X
« Uusin viesti kirjoittanut dempsey 07.11.17 - klo:22:11 »
Viikonlopuksi sain Xperia X:n ja sunnuntaiaamuna aloitin asennuksen. Viisi tuntia meni kaikkiaan, kun ihan omaa huolimattomuuttani olin parissa kohdassa jättänyt jonkun pikku jutun tekemättä, esim. kehittäjätilassa unohdin täpätä OEM-lukituksen poistoa, sekä sitä ennen ajurin päivittämisessä oli ongelmia (siinäkin tajusin vasta pitkän pähkäilyn jälkeen painaa kohdasta 'Muuta asetuksia' niin sitten ei ollut enää harmaana 'Päivitä ajuri'- nappi...) Paljon aikaa kului eri keskustelufoorumeilla pyöriessä ja ratkaisuja etsiessä... Ehkä jännitti niin paljon koko prosessi, että tämmösiä unohduksia pääsi tapahtumaan, tietotekniset taitoni kun muutenkin ovat melko rajalliset. Itse flashaaminen kesti lähes tunnin. En tiedä, onko normaalin mittainen aika, kyseessä kun oli jo lähes 10 vuotta vanha pöytäkone, jossa Windows 7...

No nyt on kuitenkin Sailfish X asennettu, ja tyytyväinen olen ollut parin päivän käytön jälkeen. Yksi asia on vaan jäänyt askarruttamaan: Luurissa ei ilmeisesti toimi Google Play-palvelut ja -kauppa. Eivät nimittäin reagoineet mitenkään, kun ne Storesta latasin. No  latasin sitten Yalp-storen, ja sitä kautta sain ladattua ne muutamat sovellukset, mitä ei esim. Aqua Fishille saanut muualta kuin Playsta. Nyt kuitenkin esim. OP-Mobiili herjaa  että 'OP-Mobiili ei toimi ilman Google Play Palveluita, joita laitteesi ei tue'. Herjan saa poistettua painamalla OK, mutta mietin, onko pankkisovellusta turvallista käyttää?

Bluetoothin toimimattomuus myös vähän harmittaa, puhelin kyllä tunnistaa esim. aktiivisuusrannekkeen ja mobiilikaiuttimen, mutta ei voi muodostaa laiteparia näiden kanssa. No, onneksi kaiuttimesta lähtee myös 3,5mm piuha... Toivottavasti saisivat tuon kuitenkin toimimaan mahd. pian.
19
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Kymijoki 2.1.3.7
« Uusin viesti kirjoittanut 2cv 05.11.17 - klo:15:54 »
Asentelin kans Kymijoen Jolla C:hen, sujahti ongelmitta sisään. Tapahtumanäyttö (tms) näyttää nyt tulevia kalenterimerkintöjä enemmän, kamera on muuttunut (esim. vaihto still/videokameran välillä on turhankin helppo..) ym. Nyt tuntuu pysyvän paremmin gsm-verkossa, aiemmin piti boottailla että sai puheluja soitettua.

Lisäys: wlan toimii nätisti.
20
Bugeja / Vs: Mobiilidata ei toimi
« Uusin viesti kirjoittanut Krapiston Äijä 04.11.17 - klo:23:06 »

Tuolla toisessa vanhemmassa  ketjussa neuvottiin hakemaan Jollakaupasta onofo-sovellus. Mutta mitenkäs sinne kauppaan pääsee, kun ei pääse nettiin eikä ole wlania?
Niistä ohjeista en myöskään tajunnut mitään, kun ei meikäläisen jollassa ole sellaisia valikoitakaan.
Haluaisin kysyä, onko oikeasti olemassa  ketään, joka olisi päässyt jollalla elisan mobiilinettiin ilman ongelmia?

Sillä Onofo Log ohjelmalla on nyt kaksi kertaa Jolla putsattu. Toimii. Just nyt putsasin kolmannen kerra, muuten vaan, mobiilidata toimii.
Nii ja WLAN on kotona. Pääsin hakemaan ohjelman.
Käytän myös CCleaner ohjelmaa putsaamaan roskat.

On hyvä kysymys että miksi simkortin vaihdon jälkeen tuli tämä ongelma? Aiemmin ei ollut kumpaakaan ohjelmaa putsaamassa mitään! V:sta  2013/12 ->  2017/7.

    #Reijo
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10