Hei Vieras. Muista myös tilata maksullinen palvelumme

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jollallinen

Sivuja: 1 2 [3]
31
Jolla-älypuhelin / Vs: Syitä siirtyä Jollaan?
« : 30.12.13 - klo:12:18 »
Itse olen 60+ suomalainen mies ja hankin juuri ensimmäisen oman matkapuhelimeni. Valinta kohdistui Jollaan aika paljon samoista syistä kuin Amazedillakin.

Onhan minulla toki ollut joukko erilaisia työnantajan tarjoamia ja työnantajan liittymällä varustettaja Nokia-merkkisiä kapuloita, viimeksi E71. Mutta kun sillä puolella ainoaksi vaihtoehdoksi jäi halvin M$-malli Lumia 520 niin totesin ettei se kelpaa minulle, oma on hankittava (BYOD ;-( ) niin ilman muuta jotain uutta ja innovatiivista. Vaikka puhelimen käyttöni on melko peruskäyttöä: puheluita, viestejä, sähköpostia ja kevyttä surfausta niin halusin monipuolisen laitteen.
Ja suomalaisperäisen. Jollan tekijöille on annettava mahdollisuus ja nyt olen sen omalta pieneltä mutta vaatimattomalta osaltani tehnyt.

32
Vapaa keskustelu / Vs: Jollan toimitustilanne
« : 30.12.13 - klo:12:05 »
Nyt kun Jollaa on ollut kuukauden verran saatavana ja useimmat ennakkotilaajatkin ovat kai omansa saaneet niin olisi mielenkiintoista kuulla, paljonko Jollia on oikeasti myyty. Onko kyse tuhansista, kymmenistä tuhansista vai enemmästä? Ja paljonko niistä on vielä jälleenmyyjien hyllyissä?

Olemmeko mukana luomassa vastavoimaa M$/Android/Apple - maailmalle? Tai ainakin pientä mutta tuntuvaa piikkiä isoille pelureille. Vai jääkö hyvä tuote negatiivisten alku-uutisten takia tavallisten kuluttajien hankintalistalta? Akku-ongelmat, päivitykset, pienet puutteet laitteessa ym saivat aluksi ikävän paljon julkisuutta.

33
Vapaa keskustelu / Vs: akun kesto?
« : 25.12.13 - klo:02:11 »
Hieno juttu varmaan, ainakin propelipipoille ja muille tosi uskovaisille. Tavallisille puhelimen käyttäjille foliopalakin on ihan toimiva ratkaisu. Fanit ovat sitten oma lukunsa.

Ei millään pahalla mutta tavan loppukäyttäjille tuollaiset puhelimen komentorivipohjaiset ratkaisut ovat hieman vaikeita ymmärtää, toteuttaa ja oikeasti hyväksyäkin. Toimivaa laitettaa tässä ollaan oltu hankkimassa ja hienoa että korjaus on pian tulossa myös Jollan puolesta.

34
Jolla-älypuhelin / Vs: Akun kestosta
« : 24.12.13 - klo:23:26 »
Siis tuli kokeiltua ja toimii. Tulitikkuaskin kokoinen pala alumiinifoliota, taitellaan varmuuden vuoksi nelinkerroin ja 5 cm pätkä teippiä, teipataan foliopala tavallisen takakannen sisäpuolelle tarran päälle ja akun kesto muuttuu 1 vrk --> 3 vrk, about. Piste

35
Vapaa keskustelu / Vs: akun kesto?
« : 24.12.13 - klo:23:17 »
Siis tulitikkuaskin kokoinen pala alumiinifoliota, taitellaan varmuuden vuoksi nelinkerroin ja 5 cm pätkä teippiä, teipataan foliopala tavallisen takakannen sisäpuolelle tarran päälle ja akun kesto muuttuu 1 vrk --> 3 vrk, about. Piste
 

36
Vapaa keskustelu / Vs: Jollan toimitustilanne
« : 17.12.13 - klo:12:52 »
No niin, nyt Jollaton on Jollallinen. Paketti on seurannan mukaan postissa mutta DHL:n setä tai joku muu pakettiraketti oli käynyt sen tuomassa kotiovelle saakka. Ja melkein viikkoa ennen joulua joka oli luvattu takarajaksi.

Eli eikun Jolla vesille, voitto on meidän eikä pelastusarmeijan  ;D

Sivuja: 1 2 [3]