Hei Vieras. Muista myös tilata maksullinen palvelumme

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - nake

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
Jolla-älypuhelin / Vs: Uutta rautaa kaivataan
« : 01.03.18 - klo:10:59 »
Barcelonan tieto: Seuraava Sailfish-linsenssikänny on Sony Experia XA2 keskiluoan hinta, upeita värejä, kaksdi SIM-paikkaa. 

2
Sailfish X / Vs: Sony Xperia X
« : 13.02.18 - klo:07:06 »
Kellään tietoa miten ton sailbookin saisi toimivaan paremmin:
scrollaus ja muutenkin näyttökostetus reagointi?

Todella tuo hitaus sekä rollauksessa että reagoinnissa haittaa edelleen. Siksi käytän Android-sovellusta. Ongelma lienee paikallistettu wekitin bugiksi. Toivottavasti korjautuu seuraavassa päivityksessä.

3
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Kymijoki 2.1.3.7
« : 15.12.17 - klo:14:03 »
Mobiiliverkko toimii minun ExperiaX:ssä kotimaassa hyvin, mutta Kanarialla verkkoa ei löytynyt. Huomasin, että Zendesk oli korjannut jonkun saksalaisen vastaavan vian toimittamalla ofo-tiedoston päivityksen, mutta en itse vaivautunut siihen, kun wifi pelasi tarpeellisesti. Seuraava ohjelmistopävitys (kohtako?) varmaan sisältää ofono-bugien korjaukset laajemminkin.

4
Sailfish X / Vs: Sony Xperia X
« : 19.11.17 - klo:10:16 »
 Häiritsevän kaikuefektin antaa myös minun luurini puhelukumppanini korvaan hänen omasta  äänestään.

5
hktk:n kirjoittaman mukaan otinpa sitten sitten Jolla 1:n lisämuistin (vfat-formatointi) ja kas, ExperiX:ssähän se toimii hienosti (SDHS 32GB). Ja toimimaton ext4-formatoitu kortti (SDHS 32 GB) Jolla 1:een, joka hyväksyi sen heti.

6
Hienoa, että SFOSX tunnistaa lisäkortin, kuten yllä luemme. Tätä lisäkorttikysymystä on pengottu todether.jolla-palstalla monesta kantista eikä viisastenkivea kaikkiin tapauksiin ole vielä löytynyt.

7
Kokemusta jokunen viikko. Asensin Linux-koneellani. SFOSX käynnistyi mutkitta. Rikastin ohjelmavalikoimaa. Asensin Jolla-kaupasta Android-appseja sisältävän Storen ja sain sillä  mm. Whatsuppin toimimaan. Asensin Storesta myös Yalp-kaupan, jolla Ruutu ja Areenakin toimivat  ilman Google Playn asentamista.

Käynnistys-täppäys, jota jollailijat rakastavat, antaa vielä odottaa, mutta otin senkin päätekäskyillä käyttöön. Sen aihauttamaako on puhelimen kylmäkäynnistykseen tarvittava useampi yritys. Minun käytössäni oikeastaan  ainoa suurempi puute toistaiseksi on, etten saa laiteeseen liitettyä uudelleenformatoitua lisäskorttia. 

Mutta kaiken kaikkiaan, olen onnellinen ExperiaX-omistaja ja käytettyäni  kuukauden päivät, ennen SFOSX:n asentamista, puhelimen omaa käyttöjärjestelmää, voin vakuuttaa, että tästä uudesta  "Jollastani" en hevillä luovu. Käyttämisen loogisuus vain niin hurmaa.

8
Sailfish X / Vs: Sony Xperia X
« : 29.10.17 - klo:07:12 »
Huitsi, syyskiireiden ja matkojen jälkeen minullakin ExperiaX toimii nyt  SFOSX:llä.  Asennus tapahtui  Ubuntullani ongelmitta. Kun nyt täppäily-käynnistyskin toimii, ei voilla muuta kuin onnellinen. Kiitos sinne  Tampereen tiimille!!

9
Yleistä / Tabletin huolto
« : 18.10.17 - klo:07:15 »
Onko kokemusta? Itsellä näytön tila lupsahti sellaiseksi, että näyttökuva on 4/5 osa entisestä  ja sekin on epätarkempi ja raidallinen. Mutta kas, kerran, pitkähkön kylmänä olon jälkeen näyttö  käynnistyi normaalina, mutta pienen ajan jälkeen jälleen putosi vialliseksi. Eli jotain ilmeisimmin jossain komponenteissa.

10
Sailfish X / Vs: Sony Experia X
« : 05.09.17 - klo:06:14 »
No, minäpä hankin tuon Experia X:n. Kyllä se on kelvokas laite, mihin tahansa käyttöön. ja erityisen hyvä mm. kuvaukseen. Olen ollut jollailija alusta pitäen ja tykästynyt siihen Ja toisin kuin Ceusander, aion heti ottaa Jollan Experiaan SFOS:n, kun se on mahdollista. Sen verran "tönköltä" tuntuu pyörittää laitteessa sen alkuperäistä käyttistä.

11
Sailfish X / Sony Xperia X
« : 08.07.17 - klo:10:23 »
Onkos kellään jo tuntumaa tuohon otsikon laitteeseen Sony Xperia X F5121, johon SFOS-käyttöjärjestelmää ollaan luomassa?

12
Jolla-älypuhelin / Vs: Uutta rautaa kaivataan
« : 03.07.17 - klo:07:22 »
Ymmärrän Crusaderin näkökannat. Minulla on onni ollut olla Jollan omistaja kaikissa sen laiteivaiheissa: 1:n hankin heti sen tultua julkistettua, Tabletin onnistuin myös saamaan  kuten myös C:n. Hieno käyttöjärjestelmä SFOS, joten aion katsoa, mikä on tuleva rautani.
 

13
Jolla-älypuhelin / Vs: Uutta rautaa kaivataan
« : 01.07.17 - klo:07:31 »
Sopiikohan tämän Experia X:n (eli Sony Xperia XA1) speksi  SFOS:n ensikokeiluun tulevan mallin määrittelyyn? Joitain eroja näyttäisi olevan ylläolevan postaukseen kuuluvan linkin ilmoittamaan versioon nähden.

14
Android sovellukset / Yle Areena stoppasi
« : 03.06.17 - klo:06:41 »
Ainakin uusin Yle Areenan Play Store -päivitys näyttää hyydyttäneen aiemmin hyvin toimineen Yle Areenan videopalvelun. Omituista, mutta suora topisto toimii. Palaute Ylelle annettu.

15
Käytän Yalp Storea Play Storen ilmoittamien ohjelminen päivitykseen. Googletin sen ja asensin sen myös tablettiin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 7