Hei Vieras. Muista myös tilata maksullinen palvelumme

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Crusader

Sivuja: [1] 2 3 ... 9
1
1.9. tieni Jollan kanssa katkesi. Ostin Galaxy 7. Hyvä laite, mutta käyttis on mitä on. Totuttelu kestää varmaan vielä. Mutta vihdoin luuri, jossa kaikki toimii ilman muttia ja kommervenkkejä.

2
Sailfish X / Vs: Sony Experia X
« : 29.08.17 - klo:20:13 »
Minulle riitti. Otan nyt toisen systeemin - hampaat irvissä. Mutta tuo Sonyn X ei kiinnosta. Blootooth ei tule toistaiseksi (taivas tietää kuinka kauan) toimimaan ja se on tarpeellista ainakin minulle, koska joudun työkseni ajamaan autoa paljon ja käyttämään handsfreetä. Onnittelut Jollalle. Saitte uskolliseksi lupautuneen asiakkaan kärvennettyä. Kykenitte karkottamaan minut, vaikka yritin pysyä laivalla - voitte olla ylpeitä saavutuksestanne kohdallani. Siihen ei kovin helposti kukaan pysty. Ai niin - jäitte minulle vielä jonkun verran auki rahaa, mutta sen varaan en laske muutenkaan enää, niin epäluotettavia kuin olette. 

3
Jolla-älypuhelin / Vs: Uutta rautaa kaivataan
« : 01.07.17 - klo:14:49 »
Kun lukee tuon blogin kommentteja, joutuu huomaamaan, että kenelläkään ei ole oikeasti vielä yhtään minkäänlaista hajua, miten ja milloin se tulee toimimaan ja kuinka paljon se tulee maksamaan. Lomalta tultuani taidan sitten hommata androidin ja tyytyä siihen, koska Jollalta ei ole tulossa mitään ja tämä Jolla 1 on tullut tiensä päähän. Hieman ottaa homma päähän, että lähdin ollenkaan vajaat neljä vuotta hommaan mukaan ja sitä paitsi odotan vieläkin Jollan tabletin toista maksuerää. Siitähän on vasta 2,5 vuotta, kun saivat rahani.
Jollan toiminta on ollut alusta asti sellaista, että ainoastaan sitkeimmät ovat roikkuneet mukana, asiakaspalvelusta ei voida varsinaisesti puhuakaan.
Haluan jotain toimivaa, josta ei tarvitse maksaa maltaita.
Jollan porukalle: Teillä oli mahdollisuutenne, te tyritte homman ihan täydellisesti ja odotusarvo kaiken kokemuksen mukaan on, ettei asia jatkossakaan tule toimimaan.

4
Mene asetuksiin valitse sieltä:

? Ei-luotettu ohjelmisto

Ja sitten laitat lampun "Salli ei luotettu ohjelmisto":n kohdalla palamaan, eli täppä kirkkaaksi koskettamalla sitä.

5
Yleistä keskustelua JollaSuomesta / Vs: Jolla- tuotteita
« : 19.06.17 - klo:13:14 »
Olen kiinnostunut tästä asiasta

gclub

Hei tosi hyvä juttu, että kirjoitit tämän. Kaikkia varmaan kiinnostaa, mikä sinua kiinnostaa. Vielä parempi juttu, että jaksat kertoa sitä jokaisesta keskustelusta - tosi hienoa, kun olet noin kiinnostunut. :P

6
Jolla-älypuhelin / Vs: Uutta rautaa kaivataan
« : 06.06.17 - klo:13:28 »
Onko kenelläkään tietoa uudesta puhelimesta, johon saa Sailfishin? Mun ykkönen tulee kyllä nyt tiensä päähän - onhan se jo reilut kolme ja puoli vuotta vanha. Voisin vielä sinnitellä jonkun verran, jos tietäisin, että on varmasti pian jotain saatavilla.
Toisessa tapauksessa joudun pitkin hampain vaihtaa nyt puhelinta ja systeemiä.
En tiedä lukeeko kukaan Jollan henkilökunnasta tätä foorumia, mutta sellaiset terkut, että antakaa meille jotain tai sulkekaa teidän kioski. >:(

7
Android sovellukset / Vs: S-mobiili Sailfishissa?
« : 06.06.17 - klo:13:21 »
Juu. erehdyin päivttämään sen ja se ei enää asentunut ja vanha versiokin oli mennyt. Jollan Android emulaattori on varmaan liian vanha versio.

8
Jolla-älypuhelin / Vs: Uutta rautaa kaivataan
« : 18.04.17 - klo:13:57 »
kehittäjille ja muille mahdollisesti valittujen verkkokauppojen kautta - olin alkanut jo odottaa mahdollisuutta palata Jollaan. nyt olen palannut älyttömään vanhaan Noksuun josta aikanaan Jollaan siirryin. nyt vaikuttaa siis siltä että kovin avoimeen myyntiin ei Sonyn Jollaversiota ole tulossa
.... joka on aivan käsittämätöntä. Eikö siellä Jollalla tajuta, ettei käyttis ilman luuria tule levimään kovinkaan kauas.

9
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Iijoki asennettu
« : 15.04.17 - klo:11:23 »
Kuten tuossa jo aikaisemmin kirjoitin, kaikki kuvat hävisi muistikortilta. Pitäisi ottaa useammin varmuuskopioita tietsikalle >:(. Kun otin muistikortin pois paikalta päivitys onnistui ongelmitta. Älkää kysykö, miten muistikortti liittyi asiaan, mutta näin se vaan on. Tietysti ****ttaa, että jotain 170 kuvaa hävinnyt.

10
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Iijoki asennettu
« : 12.04.17 - klo:10:09 »
Mulla ensimmäistä kertaa ongelmia. Kun aloitan valmistelun, lukee siinä valmistelu käynnissä, mutta hetken päästä siinä on taas palkki "aloita tiedostojärjestelmän valmistelu" ja kaikki kuvat hävinneet, videot kyllä on vielä luurissa.

Muuten jos ei päivitys onnistu, olen muutenkin päättänyt, että kestän tätä luuria enää kesään asti ja hommaan sitten androidin tai i-phonen, kun ei ole tulossa kuluttajalle mitään, mihin tämän käyttiksen saa, paitsi jotain kakkaa Intiasta.

11
Näyttää tuo Sony juttu olevan tosiaan väärä hälytys. Lyön vetoa, että SFOSää ei saa kesäkuun lopussa edelleenkään mihinkään kunnon luuriin.
http://suomimobiili.fi/tata-jollan-yhteistyo-sonyn-kanssa-tarkoittaa-ei-viela-tietoa-miten-loppukayttaja-sailfish-oslla-varustetun-xperia-laitteen-saa/
Heinäkuussa, jos ei ole kunnon SFOS luuria tarjolla tämä matruusi jättää kyllä laivan...

12
Vaikka olen luonteeltani optimisti, en kyllä korkkaa kuoharia, ennen kuin Sonyn puhelin on saatavissa. Kun katsoo Jollan edesottamuksia tähän mennessä näissä asioissa, on 50% mennyt päin seinään ja 75% päin persettä. Kyllä, he ovat tyrineet enemmän kuin teoreettisesti mahdollista.
Mutta odotetaan vielä vähän, ennen kuin hylätään hyvä käyttis....

14
Uusimmassa blogi kirjoituksessa Jollan TJ puhuu kaikenlaisista asioista, paitsi siitä mihin SFOS:n voisi saada. Oma luuri on nyt tosiaan loppumetreillä. Vaikka on yli 80% akun latausta, se hyytyy jos on vähänkin viileetä. Jos ei nyt parin kuukauden jälkeen tapahdu mitään, menettää Jolla taas yhden asiakkaan lisää. En kyllä ole päätänyt mihin sitten vekslaan.

15
En haluaisi vaihtaa mihinkään, mutta - kuten kirjoitit - Jolla 1 on wanhenemassa kovaa vauhtia. Sailfishin kehittäjät ovat tyypillisiä nörttejä. Saavat hyvän käyttiksen aikaan, mutta sitten ei ole tarjota laitetta, mihin sen laittaa, tai sanotaan ei ole vaihtoehtoja. Jotain epämäärästä intialaista en lähde ostamaan.

Sivuja: [1] 2 3 ... 9