Hei Vieras. Muista myös tilata maksullinen palvelumme

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - viitas

Sivuja: [1]
1
Yleistä / Youyota Sailfish OS 2-in-1 -tabletti
« : 10.07.17 - klo:16:32 »
Huomaa: Tämä viesti odottaa valvojan hyväksyntää
Olisi näemmä tarjolla jonkinlainen uusinta Sailfish-tabletista Indiegogossa.  Laite taitaa olla kokolailla sama kuin Jollan oma mahalaskuun ajautunut versio mutta projekti on omansa. Foxcon ymmärtääkseni kokoaa laitteen jos sen valmistus aloitetaan.

Optimisti voisi ajatella että tämä projekti on vakaampi kun laitetoimittaja on toinen ja rauta (luulisin) jo valmiiksi suunniteltu ja koeajettu. Ylläpitoa lupaillaan 3 vuodeksi.

Suojakannen bt-näppis voisi olla ihan kiva vaan tarjolla vain US-layout

Varsin pieni rahoitustavoite on tullut täyteen ja laitteen toimitus arvioidaan syyskuulle.  Suht matala hinta vähän houkuttaa uhkarohkeaksi.

2
Sailfish sovellukset / Saera
« : 12.03.16 - klo:18:55 »
Onko joku saanut Saeran jotenkin toimimaan Jollassa?  Itse en ole saanut kuin tilaan missä käynnistelee äänentunnistusta.

3
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Mobiilivarmenne
« : 29.09.15 - klo:09:25 »
En tiedä johtuuko päivityksestä vai onko Soneralla muutettu jotain, mutta aikaisemmin ei Jollalla pystynyt rekisteröimään mobiilivarmennetta mutta nyt kun koetin niin hyvin onnistui.

Testasin tunnistetta vielä omakanta-sivulla ja noinhan tuo avasi pääsyn terveystietoihin

4
Onko tietoa voiko Jollassa pakottaa päivityksen asentumaan uudelleen? Tai vaihtoehtoisesti miten voi poistaa ilmoituksen uudesta ohjelmaversiosta vaikka versio on asennettu.

Asensin 1.1.7.24 pari viikkoa sitten. Lopussa puhelin meni juntturaan niin että jouduin pakottamaan sen kiinni. Asennus meni sinänsä läpi ok, mutta nyt on pysyvä ilmoitus siitä että järjestelmäpäivitys on saatavana ja vaikka etsii päivityksiä status ei muutu.  Päivitysnäkymässä on ilmoitus että ajan tasalla ja edellinen tarkastus (nyt) 14 päivää sitten.

Ajattelin ensin että pikkukiusa mikä menee kun tarjolle tulee tuoreempi päivitys, mutta kuulemma 1.1.7.25 on ollut ennakkokäyttäjille jo tarjolla eikä sitä näy tulleen.

5
Luultavasti olen rikkonut jotain ja seurauksena on että Jolla ei tunne (eikä tietenkään avaa) pdf-asiakirjoja.
PDF-readerin asentaminen android-kaupasta ei auttanut asiaa.

Onko jollakulla vinkkiä mitä pitäisi tehdä?

6
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Swype ?
« : 10.05.15 - klo:22:58 »
Meegossa oli (muistaakseni käyttöjärjestelmässä) Swype, saman sai aiemmin Symbianiin kaupasta.
Nyt kun tuli välillä taas käpisteltyä N9 - luuria niin jäi miettimään että olisiko tuo jossain vaiheessa saatavissa Sailfishiin..
Pyyhkimällä kirjoittelu, kun sen kerran oppi, on kyllä tehokasta ja pystyi pienellä näytöllä kevyesti yksikätisesti tekstailemaan.

Lähinnä siis kysyn että tietääkö kukaan sanoa voisiko tuota odottaa tai toivoa Jollaan jossain kehitysvaiheessa?

7
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Bt-kiusa
« : 14.04.15 - klo:15:47 »
Pieni ärsytyksen aihe on se, että kun käy vaikka autossa tulee ruudulle aina "Ongelma pariksi liittämisessä" - ruutu.
Bt on päällä mutta paritus on voimassa vain pariin kuulokkeeseen. (autosarjaan se on ollut kokeeksi kytkettynä mutta ei enää; se on työpuhelimelle varattuna)

Tuo hidastaa lukituksen avausta ja estää sen että kurkistaa ilmoitukset lukitustilassa.

Onko muilla esiintynyt samaa?

8
Näyttää siltä, että jos synkronoitavaan kalenteriin laittaa koko päivän tapahtuman, niin Jolla näyttää sen kalenterissaan myös seuraavana päivänä. Sama koskee omia merkintöjä ja mm. käyttämääni kansalliset vapaapäivät-kalenterisovellusta. Esim. 25.12. kalenterin mukaan on sekä jouluaatto että joulupäivä koko päivän,26.12. joulupäivä ja Tapaninpäivä koko päivän.

Kiusallinen ilmiö minusta. Onkohan tämä asialistalla kun kehitellään asioita?

9
Sailfish sovellukset / Kadonneet kalenterit
« : 25.11.14 - klo:14:31 »
(koetin hakea mutta en löytänyt tästä ketjua)

Jolla on jossain välissä kadottanut kaikki kalenterit.Kalenterisovellus on asennettuna ja uudelleenasennettuna, mutta sen enempää tileihin lisätyt kalenterit kuin sovelluksen oma kalenteritietokanta ovat kadonneet. Tili on kunnossa ja mm. kalenterihälytys tulee sähköpostiin.  Edes puhelimen omaan tiedostoon ei voi tallentaa merkintöjä kun mitään kalenteria mihin merkinnän tallentaisi ei ole. "Hallitse kalentereita" tuo vain blankon sivun.

Versio on 1.1.0.39 Uitukka ja olen asennellut open-repos -sovelluksia joten syy on luultavasti ihan itsessä.

Vaan jos joku voi vihjata miten tuon voi fixata, otan neuvot kiitollisuudella vastaan

Sivuja: [1]