Hei Vieras. Muista myös tilata maksullinen palvelumme

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Crusader

Sivuja: [1]
1
Jolla-älypuhelin / Uutta rautaa kaivataan
« : 27.12.16 - klo:14:43 »
Osaako kukaan sanoa, minkä puhelimen voisi ostaa, että saisi jatkaa SFOS:n käyttöä. En halua tilata Intiasta Intexiä. Onko tällä hetkellä yhtään toista puhelinta saatavissa, joka toimii Sailfishillä?

2
Android sovellukset / Whatsapp toimii satunnaisesti
« : 10.03.16 - klo:12:36 »
Minulla viime aikoina Whatsapp toimii vain satunnaisesti. Joskus viestit tulevat perille normaalisti ja joskus niistä tulee ilmoitus vasta kun avaan sovelluksen. Olen sallinut sovelluksen taustapalveluksen käynnistämisen. Onko kenelläkään ratkaisua/samoja ongelmia?

3
Android sovellukset / Screen mirroring Jollalla?
« : 08.05.15 - klo:19:59 »
Tietääkö kukaan onko Jollalla screen mirroring Samsung smart TV:n kanssa mahdollista? Yritin parilla antero sovelluksella - mutta ei onnistunut. Onko joku saanut moisen toimimaan?

4
Android sovellukset / Elisa viihde
« : 01.01.15 - klo:22:43 »
Onko kukaan saanut Elisa viihde appiä toimimaan? Latasin sen playstoresta mutta kun avaan sen, se kaatuu.

5
Android sovellukset / Android Ruutu.fi sovellus
« : 11.11.14 - klo:20:49 »
Huomasin tässä, että Ruutu.fi sovellus ei enää toimi. Se on kyllä joskus toiminut, mutta nyt se yrittää avata Jollan nettiselaimen kautta streamin, kun haluan katsoa jotain ja sehän sitten ei toimikaan. Tietääkö kukaan tähän ratkaisua?

6
Android sovellukset / Android BBM
« : 23.09.14 - klo:21:52 »
Koska ulkomailla monet kaverit käyttävät sitä, asensin sen - siis android bbm:n. Sain luotua tilin. Mutta kun avaan sen, se kaatuu heti kun yritän kirjautua sisään. Osaako joku auttaa?


Tein oman aiheen koska ei liity aiheeseen johon tämän laitoit, Tero

Sivuja: [1]