Hei Vieras. Muista myös tilata maksullinen palvelumme

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - viitas

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Jämsänjoki
« : 15.10.17 - klo:10:20 »
Meni jolla pimeeks ton viimesimmän päivityksen myötä. Tavallaan käynnistyy eli Jolla lukee näytöllä hetken , sitte pimeeks eikä mikään toimi. Akku irti ja sama juttu eli tavallaan käynnistyy mutta taas pimeeks :( Kysymyksessä on ensimmäisten joukossa ostettu olisko ollu 2014 syystalvesta. Jo reilu vuosi sitten hävitti androidtuen mutta nyt hävitti kaiken.

Minulla kävi JollaC:n kassa sama joitakin aikoja sitten.  Syytä en tiedä, mutta kun käytin paljon repo-ohjelmia ja huolettomasti jätin ne päälle niin eiköhän se selitä

Yhtä kaikki ainoa tapa saada luuri henkiin oli käyttää Recovery-Modea

https://jolla.zendesk.com/hc/fi/articles/204709607-Jolla-puhelin-Miten-k%C3%A4yt%C3%A4n-Recovery-Modea-

Tuo vetää luurin sitten aivan juurilleen eli toivottavasti kuvat ja muut ovat tallessa muistikortilla tai jossain muualla jos tuohon joudut turvautumaan

En koskaan saanut Windowsin USB-ajureita toimimaan oikein mutta pääsin Linux-koneelle ja siinä tuo kävi sukkelaan.

Sen verran varoitan että ainakin C:n Recovery Mode toi niin vanhan käyttöjärjestelmän että tarjottu päivitys ei siihen asentunut vaan jouduin lataamaan monta väliversiota ja itse tein sen käyttämällä komentotilaa kun en muuta keksinyt

2
Sailfish X / Vs: Sony Xperia X
« : 14.10.17 - klo:09:35 »
Minäkin hain sen IMEI-koodin mukaisen purkuavaimen mutta se oli yllätys yllätys täysin sama kuin asennusohjeissa oli valmiina. Eli ei se ole uniikki joka laitteelle vaan ilmeisesti se on mallikohtainen. Luultavasti Sony vain pitää kirjaa siitä, mitkä laitteet on rootattu ja yrittää kiertää takuun alaisten vikojen korjausvastuutaan.

Kuinka ollakaan, olen hakenut avaimen kahdesti koska ensimäinen vanheni ja kumpikin avain oli täysin toisistaan poikkeava.

3
Sailfish X / Vs: Sony Xperia X
« : 13.10.17 - klo:21:31 »
Minä sain aivan saman unlock-koodin kuin oli jo Jollan (vai Sonyn?) dokumentaatiossa eli ei sitä koodia tarvitse hakea. Se tuntuu olevan sama kaikille Xperia X:lle. Eikä sitä Android-studiotakaan tarvita Windowsissa. Riittää kun ensin lukee ohjeet HUOLELLISESTI ja ymmärtää ne. Sitten vain menee niiden mukaan. Fastbootin käyttö ja sen tarvitsemat komentoparametrit löytyy asennusohjeesta. Ja fastboot.exe löytyy Jolla SFX-paketista, käytä sitä. Ainakin minulla aika meni ohjeen kakkoskohdan ymmärtämiseen eli päivitetyn Windows-Fastboot-ajurin asentamiseen.  Muuten homma oli helppoa ja selvää.

Päivitetty fastboot ajuri oli kyllä ihan kunnossa ... ja ohjeet oli luettu huolella.  Tämä ei vain kaikissa tapauksissa mene niinkuin partituuriin on kirjoitettu

Tässä tapauksessa pitää hakea laitteen IMEI-koodin kanssa kertakäyttöistä purkuavainta mikä pitää asettaa varsin pirullisen piruetin mukaan.

On ihan kivaa että joillakuilla, toivottavasti useimmilla, asia on hoitunut helpommin. Ei ehkä kuitenkaan kannata hirveästi huudella

4
Sailfish X / Vs: Sony Xperia X
« : 13.10.17 - klo:19:32 »
Eilen asensin aivan uuteen xperiaan SailfisX:n. Asennuksessa pitää vain olla huolellinen:
* asennus onnistuu ja toimii vain Sony Xperia X (F5121) puhelimeen
* mene puhelimen asetuksiin ja tarkista, että siinä on viimeisin Androidin päivitys (Asetukset ->Tietoja puhelimesta ->Ohjelmistopäivitys) Voit joutua tekemään päivityksen useampaan kertaan. Koontiversion pitäisi olla 34.3.A.0.228 (Tämä löytyy Tietoja puhelimesta -sivulta)
* käynnistä Windows PC (ohjeet Macille ja Linuxille tulee myöhemmin). Tee valmiiksi itsellesi tyhjä kansio esim Xperia
* avaa Jollan ohjeet koneelle (jolla.com/sailfishxinstall/)
* aseta Sony Xperia kehittäjätilaan: naputtele seitsemän kertaa Tietoja puhelimesta -sivun Koontiversio -kohtaa
* jatka Jollan ohjeiden mukaan kohdasta 2 Install the fastbook driver

Hyvältä tuntuu Sailfishx  Sonyssa!

Ei perhana voi olla näin vaikeaa(minulle)... En vaan saa asennettua Sailfish X Sonyyn...
Tökkää heti kun pitää volumee alas ja tökkää usb:n kiinni koneeseen, nii tulee Emmaan PHONE IS LOCKED!

Näissä saman sarjan luureissa on ilmeisesti vaihtelua aika lailla.  Ihan noin sujuvasti ei homma suju kun törmää flashausvaiheessa ilmoitukseen että laitetta ei löydy (tjts)

Tällä hetkellä on projekti siinä vaiheessa että pitää purkaa sellainen suojaus mikä edellyttää taas niin montaa eri vaihetta ja asennusta että menee viikonloppuprojektiksi jos sataa (muuten haravahommiin)

Eli tällaista
https://developer.sonymobile.com/unlockbootloader/unlock-yourboot-loader/
IMEI-koodit tarvitaan ja tämä pitää tehdä kerralla koska koodi vanhenee nopeasti.

Tämä jos onnistuu niin sitten taas palataan alkuperäisen ohjeen pariin ja toivotaan ettei taas tule uusia kieppejä.

No, tätä on tarjottu nörttiversiona.  Ehkä vähän extremetasoa jos ei askelmerkit mene kuin kirjoitttu

5
Sailfish X / Vs: Sony Xperia X
« : 12.10.17 - klo:16:34 »
Kun sai kehittäjätilan näkyville, pystyi enabloimaan OEM-lukituksen avauksen

Vaan eipä tämä minulla auttanut. En ole toistaiseksi ainakaan asennusta toimimaan..
Vaatii useamman lehmän hermot ja eläkeläisen ajankäyttömahdollisuudet

6
Sailfish X / Sony Xperia X ja kehittäjätila
« : 07.10.17 - klo:18:19 »
Odotellessani katsoin videolta miten puhelimessa pitää kehittäjätilassa antaa oikeuksia ja kun menin valmiiksi hankittua luuria katsomaan, en löytänyt koko kehittäjätilaa asetuksista.

Arvelin ensin että olin ostanut sittenkin lukitun laitteen ja otin yhteyttä laitemyyjään.  Muutaman viestinvaihdon jälkeen sain ohjeen miten kehittäjätilaan pääsee ja voi sanoa että kokeilemalla tätä en olisi keksinyt.

Jos muilla on sama tilanne, niin laitan ohjeen tähän:

1. Mene Asetuksiin
2. Mene Tietoja puhelimesta -kohtaan (pitäisi olla alin vaihtoehto)
3. Rullaa alas alimpaan kohtaan (Build Number)
4. Paina Build Number -kohtaa 7 kertaa
5. Asetuksiin pitäisi olla tullut Kehittäjäasetukset

..ja tämähän toimi

(Ohjeet tulivat siis Verkkokaupan tuotepäälliköltä)

7
Yleistä / Youyota Sailfish OS 2-in-1 -tabletti
« : 10.07.17 - klo:16:32 »
Huomaa: Tämä viesti odottaa valvojan hyväksyntää
Olisi näemmä tarjolla jonkinlainen uusinta Sailfish-tabletista Indiegogossa.  Laite taitaa olla kokolailla sama kuin Jollan oma mahalaskuun ajautunut versio mutta projekti on omansa. Foxcon ymmärtääkseni kokoaa laitteen jos sen valmistus aloitetaan.

Optimisti voisi ajatella että tämä projekti on vakaampi kun laitetoimittaja on toinen ja rauta (luulisin) jo valmiiksi suunniteltu ja koeajettu. Ylläpitoa lupaillaan 3 vuodeksi.

Suojakannen bt-näppis voisi olla ihan kiva vaan tarjolla vain US-layout

Varsin pieni rahoitustavoite on tullut täyteen ja laitteen toimitus arvioidaan syyskuulle.  Suht matala hinta vähän houkuttaa uhkarohkeaksi.

8
Jolla C / Vs: Jolla C
« : 28.07.16 - klo:13:22 »
On se hyvä, että edes jotkut ovat puhelimensa saaneet. Heinäkuu lähenee loppua, eikä edes sähköpostiviestiä ole tullut.
Oletko siis maksanut laitteen ja saanut siitä vahvistuksen?

Minullekaan ei ole tullut mitään tietoa toimituksesta. Tilauksen tein toiseen erään 14.6 ja tilausvahvistus tuli myös samana päivänä.

Samana päivänä minäkin tilasin ja nyt kärsimättömänä odotan. Tilausvahvistukset tuli ja laite on maksettu. Onhan meitä siis ainakin kaksi  ;D

+1

ja vielä 1

9
Yleistä / Vs: Jolla-tablet
« : 03.06.16 - klo:14:53 »
Parin sovelluksen, jotka on ladattu suoraan apk:na ja asennettu , käynnistyskuvake ei tule näkyville. (Netflix, Win office).  Kauppojen mukaan ne eivät ole laitteistoyhteensopivia, mutta toimivat ihan hyvin. Tämä pikakuvakeongelma vain saa aikaan sen että esim. netflix pitää käynnistää kaupan kautta.

Osaako joku neuvoa miten käynnistyskuvakkeen saisi työpöydälle?

10
Jolla C / Vs: Jolla C
« : 29.05.16 - klo:11:40 »
Salaapa oli tullut tämä .. kaikkiin muihin on päässyt ensimmäisten joukossa mutta tämä osuu silmiin vasta kun laite on myyty loppuun.. en läytänyt mitään jonotuslistaakaan.

11
Android sovellukset / TAbletti ja play-storen asennus
« : 16.04.16 - klo:21:00 »
Puhelimessa toimineet ohjeet Play Storen asennukseen eivät näemmä päde tabletissa.
Jos jollakulla on (suht yksityiskohtaiset) stepit miten kaupan saa myös tablettiin, olisin kiitollinen

12
Yleistä / Vs: Jolla löysi rahoituksen
« : 15.04.16 - klo:16:11 »
No eilen DHL toimitti paketin ja tässä kokeilen uutta laitetta . Uskopuute ehti tulla ja rahojen palautusviestikin käytyä läpi .
Alkuvaikutelma on erinomainen. Puhelimesta tuttu sulava käyttöjärjestelmä miehen kouraan sopivassa laitteessa . Kirkas terävä hyvin kosketukseen reagoiva näyttö.

Tässä on askaretta viikonlopuksi asettaa appstoret ja laittaa lauta omanlaiseksi.

Tässä vaiheessa on sääli että koko projekti ei päässyt maaliin ihan kunnialla

13
Yleistä / Vs: Jolla löysi rahoituksen
« : 07.04.16 - klo:20:25 »
Tänään tuli yllättäen viesti että laite olisi sittenkin tulossa.  Takaisinmaksuvahvistus oli jo pyydetty mutta ilmeisesti sitten jonon alkupäästä oli tullut sen verran peruutuksia tai koneita on saatu enemmän kasaan.

"We are happy to let you know that we are almost ready to ship your Jolla Tablet! There is just one final step for you to go through: we now invite you to complete your order in our pre-order online shop on or before the 14th of April, 2016*"

Ans ny kattoo

14
Yleistä / Vs: Jolla löysi rahoituksen
« : 30.03.16 - klo:20:13 »


Taidan siis kuitenkin tulla saamaan tabletin?

Muistatko mikä järjestysnumero sinulla oli?  Ohutta toivetta olen elätellyt että riittävän moni jonon alkupäässä olisi päättänyt odotuksen jälkeen mielummin ottaa rahat. Mutta lie turha odottaa, oma numeto oli kuitenkin 700 sarjaa

15
Sailfish sovellukset / Saera
« : 12.03.16 - klo:18:55 »
Onko joku saanut Saeran jotenkin toimimaan Jollassa?  Itse en ole saanut kuin tilaan missä käynnistelee äänentunnistusta.

Sivuja: [1] 2 3 ... 5