Hei Vieras. Muista myös tilata maksullinen palvelumme

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - nau

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Kymijoki 2.1.3.7
« : 19.12.17 - klo:12:54 »
Mullakin kävi niin, ettei Jollan mobiilinetti toiminut ulkomailla, tekstarit ja puhelut kyllä tulivat ja lähtivät. Jolla C:ssä sen sijaan kaikki toimi.

2
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Kymijoki 2.1.3.7
« : 15.11.17 - klo:16:31 »
Asensin päivityksen Jolla 1:een pari päivää sitten, nyt näkyy tulleen tarjolle JollaC:hen, joten tänä iltana taas päivitetään.

3
Bugeja / Vs: Mobiilidata ei toimi
« : 17.10.17 - klo:17:34 »
Törmäsin mobiilidatan toimimattomuusongelmaan käydessäni äskettäin Ruotsissa. Mukanani oli Jolla 1 Saunalahden liittymällä ja Jolla C DNA:n liittymällä. Molempiin olin laittanut asetuksista verkkovierailun sallituksi ja molemmat yhdistyivätkin paikallisten operaattoreiden verkkoihin, mutta vain Jolla C:ssä netti toimi, Jolla 1:ssä ainoastaan puhelut ja tekstarit. Kokeilin lentotilan kautta käymistä ja buuttaamistakin, mutta ei auttanut.

4
Android sovellukset / Vs: Yle Areena stoppasi
« : 06.06.17 - klo:21:45 »
Mullakin se aluksi tökki, mutta alkoi lopulta toimia.

5
Jostain syystä mulla kävi niin, että ensin Google Play alkoi jumittua siihen download pendingiin Jolla1:ssä, mutta parin päivän päästä alkoi taas toimia, vaikka en tehnyt mitään. Sitten GP lakkasi toimimasta Jolla C:ssä, mutta siinä ei tapahtunutkaan ihmeparantumista, joten asensin Yalpin ja sitä kautta ole saanut päivitettyä ja asennettua sovelluksia.

6
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Iijoki asennettu
« : 13.04.17 - klo:11:20 »
Täällä asentui päivitys ilman ongelmia Jolla 1:een ja Jolla C:hen, ja ainakin ensivaikutelma on, että kaikki toimii ok. J1:stä oli Jollan perinteinen karttasovellus kadonnut, mutta se löytyi vielä kaupasta ja sai asennettua uudelleen. Crusader, siitä olen samaa mieltä, että Sailfish-käyttöjärjestelmä kaipaisi kipeästi uutta ja laadukasta rautaa alleen. Toistaiseksi aion vielä jatkaa näillä Jollilla, mutta jos ei uutta kunnollista Sailfish-luuria ala ilmaantua, on pakko jossain vaiheessa vaihtaa ihan jo kaluston vanhentumisen vuoksi. Onhan kaikenlaisia virityksiä ollut tekeillä, joista Sony kuulostaa lupaavimmalta, mutta uskon vasta kun näen.

7
Täällä kyllä toimii. Vaikea sanoa mikä on vialla, mutta aina kannattaa kokeilla vanhaa yleislääkettä, puhelimen buuttaamista. Sovelluksen poisto ja uudelleen asennus on myös hyvä konsti. Varmuuden vuoksi voi vielä buutatakin siinä välissä.

8
Minun käsittääkseni tuossa vain ehdotetaan, että jos vapaata tilaa on niukasti, sitä kannattaa tehdä lisää poistamalla isoja kuva- ja videotiedostoja. Joka tapauksessa kannattaa kopioida varmuuden vuoksi tietokoneelle tai pilveen kaikki sellainen, minkä ei halua katoavan. Normaalisti omat tiedostot säilyvät päivityksen yli, mutta jos jotain menee pieleen ja puhelimen joutuu palauttamaan tehdasasetuksille, kaikki tiedostot ovat mennyttä. Varmuuskopiointia kannattaa harrastaa muutenkin kuin päivityksen yhteydessä, itse en uskaltaisi säilyttää mitään vähänkään tärkeämpää vain yhdessä paikassa.

9
H_K, varmistitko, että Jollan sisäisessä muistissa on tarpeeksi tilaa? Ohjeiden mukaan 1,5GB riittää, mutta varmempi jos olisi enemmän. Jos tila ei riitä, pitäisi kyllä tulla virheilmoitus, jossa kehoitetaan vapauttamaan tilaa, mutta aina se ei toimi: "Normally there should be an error note asking you to free some disk space and try again, but in some marginal cases it might not be shown."

10
Tänään tuli Haapajoki tännekin. Asentui aika nopeasti ja ilman ongelmia sekä Jolla 1:een että Jolla C:hen. Puolen tunnin tutkimisen jälkeen kaikki näyttää olevan kunnossa lukuunottamatta sellaisia pikkujuttuja kuin että Jolla 1:ssä näppäimistön kieli oli vaihtunut englanniksi ja perinteinen natiivi karttasovellus oli kadonnut, mutta sen sai asennettua uudelleen Jolla-kaupasta.

11
Android sovellukset / VR Mobiilin päivitysvirhe
« : 04.11.16 - klo:16:57 »
VR Mobiilin uusin päivitys Google Playssä ei onnistu Jolla 1:ssä; latautuu kyllä,  mutta asennus päättyy virheilmoitukseen. Jolla C:ssä sen sijaan ei tullut ongelmia. Olisiko syynä Jolla 1:n vanhempi  Android-versio 4.1.2, kun taas Jolla C:ssä on 5.1.1.

12
Täällä kyllä toimii Jolla 1:ssä ja Jolla C:ssä. Kumma jos ei uudelleenasennuskaan auta. Voisi vielä kokeilla buutata puhelin sovelluksen poiston jälkeen ja asentaa vasta sitten sovellus uudelleen.

13
Päivityksen jälkeen huomasin, ettei apuohjelmat toimi. Avasin Jolla-kaupan, sieltä omat sovellukset ja huomasin, että apuohjelmille oli tarjolla päivitys. Päivityksen asennuksen jälkeen apuohjelmat taas toimivat. Sama juttu Jolla 1:n ja Jolla C:n kanssa.

14
Laitoin silloin vuosi sitten asiasta palautetta Nordealle ja vastaus oli suunnilleen siihen tyyliin, että Sailfish-sovellus ei ole nyt suunnitelmissa. Ei kai tässä muuta voi kuin yrittää painostaa edelleen siinä toivossa, että suunnitelmat muuttuisivat.
En nyt tarkkaan muista, mutta jokin aika sitten oli lehdessä jotain juttua suunnitteila olevasta lakimuutoksesta, joka pakottaisi pankit avaamaan tietojärjestelmiensä rajapinnat ulkopuolisille toimijoille - tekisiköhän tuo mahdolliseksi koodata tunnuslukusovellus pankista riippumatta? Jos nyt tuollainen laki joskus tosiaan tulee. Näillä näkymin vaikuttaa siltä, että pahvikortilla mennään ja ensi vuonna vaihdetaan elektroniseen läpyskään.

15
Sailfish sovellukset / Vs: Maastokarttasovellus Jollaan
« : 04.08.16 - klo:16:36 »
Innostuin minäkin asentamaan maastokarttoja Halftrailiin ja asensin samalla vauhdilla sekä Jolla C:hen että vanhaan Jollaan. Olihan siinä muutama mutka matkassa, mutta lopulta toimii hyvin. Konvertoimisen jälkeen kannattaa poistaa png-tiedostot, ne tulevat näkyviin Galleria-sovelluksessa, mikä on ärsyttävää ja ainakin itselläni aiheutti sen, että Galleria alkoi jumittaa liian monen suuren kuvatiedoston takia. Ja tästähän saatiin aasinsilta esittää taas se toivomus, että Jollan Galleria-sovellus vihdoinkin päivitettäisiin tukemaan kansiorakennetta. Voihan sitä tietysti käyttää vaikka jotain Android-sovellusta, mutta kuitenkin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10