Hei Vieras. Muista myös tilata maksullinen palvelumme

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Memnoch

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Jolla-älypuhelin / Vs: Jollan tie
« : 18.12.15 - klo:10:57 »
Näkyi tuolla SuomiMobiilissa olevan maininta, että tänään lisätietoa luvassa:
http://suomimobiili.fi/valmistetut-jolla-tabletit-myydaan-kiinassa-jolla-pyytaa-valmistajaa-lopettamaan-myynnin-valittomasti/

2
Jolla-älypuhelin / Vs: Jollan tie
« : 01.12.15 - klo:13:19 »
Meizu ei sinänsä ole ongelma, muuten kuin näytön sivulta pyyhkäisyjen osalta (liian kapeat reunukset, joten vähän hankala saada pyyhkäisy alkamaan näytön ulkopuolelta). Lisäksi vähän on edelleen epäselvää, tukeeko tuon rauta USB OTG:tä Convergencen käyttöön.
Suurin ongelma päivittäiseen käyttöön on, paperilla hyvä idea kyllä, Scopejen käyttö sovellusten sijaan. Valtaosan sivustoista mobiiliversiot ovat joko suppeita toiminnoiltaan tai turhan "karuja" ulkoasultaan (vertaa vaikka Jollalla facebookin Android-app vs. selaimella sivuston mobiiliversio). Ja joku Spotify ei toimi lainkaan (CuteSpotify löytyy, mutta taitaa olla joku vuoden vanha versio, jossa voi toistaa ainoastaan ennalta tehtyjä soittolistoja). Sama ongelma tulee navigointisovelluksissa, kun Here toimii verkkosivustonsa kautta. Eikä taida edelleenkään tuo CuteSpotify toimia muuten kuin näyttö päällä (SoundCloudiin tuli päivitys, joka mahdollistaa kuuntelun myös näytön ollessa pimeänä.).
Muuten kyllä itse UI on pirun sulavasti toimiva, mutta, ainakin minun käyttööni, monelta osin käyttö tuntuu paluulta Symbian-kosketusnäyttöluurien aikaan. En nyt vielä ole luovuttamassa tuon suhteen, kun tosiaan suurempi facelift on luvattu 16.04:n julkaisun yhteyteen.

3
Jolla-älypuhelin / Vs: Jollan tie
« : 01.12.15 - klo:09:47 »
EDIT: Ubuntu ei muuten ole lainkaan paha jos katotte, se on yllättävän samanlainen Sailfishin kanssa. Mutta vain jos Suomi ei onnistu.

Mulla on Ubuntu Phone (se Meizun MX4), ja ei se kyllä muistuta oikeastaan lainkaan Sailfishiä. Ja on edelleen valovuoden perässä kehityksessä. Pirusti hyviä ideoita, mutta monet tärkeät, päivittäiseen käyttöön liittyvät asiat on hoidettu huonosti, jolloin ei vielä toivoakaan käyttää tuota ykkösluurina. 16.04:ssähän pitäisi tulla se Convergence (Mikkisoftan Continuumia vastaava), joten jospa sitten.

4
Jolla-älypuhelin / Vs: Toimiiko Jolla yhdysvalloissa?
« : 19.11.15 - klo:11:10 »
Toimii jollain tasolla. Itse en saanut suomalaisella liittymällä (AT&T:n ja T-Mobilen verkoissa) mobiilidataa toimimaan kuin EDGE-nopeuksin. Tämä siis viime talvena.

5
Jolla-älypuhelin / Vs: Jollan tie
« : 19.11.15 - klo:11:04 »
Oma Jolla lähti myyntiin, kun sain sen kuudennen kerran huollosta. Uutena leikkikaluna on Ubuntu Phone, joka on kyllä valitettavasti vielä kaukana Sailfishin takana. Päivittäisessä käytössä Lumia ja W10-tabletti. Tuo W10 miellyttää tablettikäytössä kyllä, kun käytössä ovat myös ihan oikeat Windows-työpöytäohjelmat.
Katsotaan, josko jossain vaiheessa tulisi kunnollisella raudalla (enkä tarkoita nyt mitään kuusikymmentäneljäytimistä prosessoria, vaan laadukasta, hyvin tehtyä puhelinta) Sailfish-puhelin.
Toki edelleen mielenkiinnosta seuraan niin tätä foorumia kuin muitakin kanavia Jollan ja Sailfishin kehityksestä.

6
Jolla-älypuhelin / Vs: Jollan näyttö
« : 07.10.15 - klo:22:03 »
Taitaa verkonpainoksi joutaa tuo paska. Jollan tukeen laitoin huoltopyynnön viikko sitten, eikä ole vieläkään mitään vastausta tullut. Antaa siispä paatin upota rauhassa ja minä siirryn merikelpoisempiin laitteisiin ja käyttöjärjestelmiin. Unlike todellakin.

7
Jaahas. Puhelinsovellus tilttasi kesken puhelun, jonka jälkeen tuli "kriittinen ongelma sovellusrekisterissä"-ilmoitus. Kokeilin sovellustietokannan korjausta, mutta näemmä Warehousessa kaikki repot, jotka olivat käytössä, antavat virheilmoituksen "repository not found". Factory reset?

8
Mediasoitin jumiutunut pariin otteeseen siten, että sovellus toimii muuten, mutta yhtään kappaletta ei saa soimaan. Puhelimen uudelleenkäynnistys auttaa toki.
En tiedä johtuuko tuo siitä, että musiikit ovat erillisellä muistikortilla?

9
Mulle kelpaisi hyvin Sailfish-porttaus Meizu MX4 Ubuntu Editioniin, niin saisi tuon luurin jokapäiväiseen käyttöön. Ubuntu Touch on vielä selkeästi keskeneräinen, joten ihan vielä tuo ei ykkösluuriksi nouse. Rinnakkain Sailfishin kanssa olisi helppo testailla molempia vastaavalla raudalla. :)

10
On kokeiltu sitäkin. :(

11
Juu, on tsekattu kaikki asetukset, ja tosiaan tähän asti toiminut ok. Nyt ei vaan puhelin löydä autoa eikä toisinpäin. Muut kokeilemani bluetooth-laitteet ovat toimineet ihan normaalisti.

12
Mulla ei luuri suostu yhdistämään bluetoothilla autoon (Volvo S80 2012). Ei löydä/löydy lainkaan. Tähän asti toiminut ihan ok, ja 1.1.7.28:lla yhteys oli jopa parempi kuin ennen.

13
Bugeja / Vs: Tekstiviestin vastaanottajan numeron valinta
« : 10.09.15 - klo:11:34 »
Huomasin saman, kun yritin soittaa kaverille. Yhteystietokortista ei saa valittua toista numeroa puhelinsovelluksesta käsin. Henkilöt-sovelluksessa eri numeroiden käyttö onnistuu.

14
Eipä ole tuota näppistä. Mutta tekstinsyöttö-valikkoon asetuksissa on ilmestynyt "fyysiset näppäimistöt"-valinta (vai oliko sellainen jo aiemminkin?).

Manuaalisesti päivitin, eli päätteessä vaihdoin julkaisun versioksi 1.1.9.28 ja sitten pakotin päivittymään. Löytyy Zendeskistä "How do I download a system update?" tms. ohjeesta. Ei toki suositeltavaa.

15
Manuaalisesti päivitetty Eineheminlampeen. Ensimmäisellä yrityksellä luuri meni jumiin, mutta uusi yritys ja niinpä toimii. Ensivaikutelma on, että pirun paljon sulavammin toimii likimain kaikki. Muuttuneet eleet vaativat vähän totuttelua, mutta kaiken kaikkiaan positiivinen fiilis.

Sivuja: [1] 2 3 ... 5