Hei Vieras. Muista myös tilata maksullinen palvelumme

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - j4neski

Sivuja: [1] 2 3
1
Sailfish X / Vs: Sony Experia X
« : 15.09.17 - klo:16:23 »
Mikä siinä BT:ssä niin vaikeata mahtaa olla ?

Teknisesti en osaa sanoa, mutta ilmeisesti joku off-the-shelf -ratkaisu ei toimi ja sen vuoksi se on hyllytetty. Uskon kyllä, että community hoitanee tämän(kin) asian kuntoon.

Asennus on itseäkin hieman huolettava asia, riittäneekö joku virtual box -ratkaisu asennukseen vai pitääkö löytää joku oikean Linuxin omistaja, kirjastoissakaan ei näyttänyt olevan.. lisäksi että kuinka haastava tuo tulee olemaan kaverille, joka ei ole linuxia ikinä käyttänyt. Kiva kylläkin saada rauta jonka pitäisi pyörittää Sailfishiä sutjakkaasti.
Poltat vaikka Linux Mintin imagen levylle ja boottaat sen. Ei tarvitse asentaa mitään ja saat varmasti homman hoidettua.

Juu, Linuxia pystyy ajamaan vaikka USB-tikulta.

2
Toisessa topikissa kommentoin uuden raudan tarvetta, mutta laitan nyt tähänkin, että Jolla siirtyi pöytälaatikkoon ja tilalle tuli Nokia 6. Toki SFOS:n jälkeen on vähän opettelemista droidin käytössä, mutta aika hyvin tuon on oppinut :) Miksi sitten Nokia 6? Siksi, koska periaatteen vuoksi uin näissä asioissa vastavirtaan, siksi minulla Jollakin oli  :)

3
Jolla-älypuhelin / Vs: Uutta rautaa kaivataan
« : 15.08.17 - klo:12:44 »
Uutta rautaa todellakin kaivattaisiin ja SFOS voisi myös päivittyä. Haikein mielin joudun laittamaan Jollan pöytälaatikoon, se ei vastaa enää niitä toiveita ja vaatimuksia mitä minulla on. Nokia 6:n hankin ja kyllä nyt huomaa eron, onhan laitteetkin toki ihan eri sarjassa. Jollassa alkoi rassaamaan mm. bluetoothin heikko tuki, se kyllä tukee vaikkapa bt-kuulokkeita, mutta ei esim. Polarin aktiivisuus- tai urheilukelloja, ei ulkopuolista bt-GPS:ää.  Android on toki Android ja siinä pitää olla mm. tietoturva-asiat kunnossa.

Toivon todella hartaasti että Jolla saa Sonyn puhelimeen SFOS:n tehtyä niin että myös Android-sovellukset toimivat kuten niiden pitääkin. Siihen saakka menen Nokia 6:n kanssa eteen päin.

4
Android-sovellukset ovat alkaneet enenevissä määrin jumittua, etenkin WhatsApp, ja ainoa keino saada sovellukset toimimaan on käydä sammuttamassa ja laittamassa uudelleen päälle Android-tuki asetuksista. Vapaata tilaa on reilut 4 gigaa, kai tuon pitäisi riittää?

5
Jolla-älypuhelin / Vs: Jollan näyttö
« : 05.09.16 - klo:17:11 »
Keltainen, noin 2cm pitkä ja ehkä 5mm leveä läikkä löytyy oikeasta reunasta, suunnilleen keskeltä korkeussuunnassa. Ei oikeastaan haittaa vielä mitenkään ja näkyykin vain jos on valkoinen tai muuten vaalea tausta.

6
Vapaa keskustelu / Vs: Mistä merkistä vaihdoit jollaan?
« : 08.06.16 - klo:21:39 »
Ensimmäinen matkapuhelin oli Mobira Talkman NMT 450. Sen jälkeen tuli Nokia 1610, 3210, Motorola V60, Nokia 6225, 9300, E71 ja nyt sitten Jolla. Entisistä puhelimista on tallella Talkman ja 9300.

7
Bugeja / Vs: Ohjelmat kaatuvat
« : 28.05.16 - klo:09:32 »
Selaimen kanssa sama juttu minullakin, kaatuilee koko ajan. Lisäksi välillä puhelin menee jumiin niin, että pitää käynnistää uudelleen,  puhelin myös hukkaa tämän tästä verkkoyhteydet ja pyytelee wlanin salasanoja. Ja nämä ongelmat ovat tulleet siis viimeisimmän päivityksen jälkeen.

8
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Björnträsket
« : 10.09.15 - klo:20:14 »
Olen huomannut saman, mutta ihan noin suurta ero ei ole. Warehouse ja Phonehook on ollut minulla muissakin käyttöjärjestelmäversioissa, joten niistä tuo suurentunut akun kulutus ei mielestäni johdu.

9
Kyllä minulla OP mobiili toimii ihan oikein ja pilkunkin pystyy syöttämään. Lieneekö sitten niin, että Björnträsketissä toimii?

10
Sailfish-käyttöjärjestelmä / Vs: Björnträsket
« : 31.08.15 - klo:15:01 »
Päivitys asentui ilman ongelmia, mutta Warehouse ei enää toimi.

11
Vielä jokunen hetki sitten Warehousesta oli saatavilla Whatsup mutta tiedä sitten kuinka kauan se siellä on. Toisessa säikeessä foorumilla oli mainittu sovelluksen kehittäjän saaneen postia Whatsappsin lakimiehiltä, joten tiedä sitten kauanko ko. ohjelma on ylipäätään saatavissa.

12
Sailfish sovellukset / Vs: Uusi whatsup
« : 14.08.15 - klo:22:44 »
No just. Mitenkähän jo asennetulle whatapsille käy?

13
Miten olisi jos lataisit Warehousesta Jollalle tehdyn Whatsupin?

14
Android sovellukset / Vs: Googleplay kauppa ja palvelut
« : 30.06.15 - klo:11:24 »
Kiitos! Näillä ohjeilla sain Google Playn jälleen asennettua tehdasasetusten palauttamisen jälkeen  :D

15
No niin. Vasta tehdasasetuksien palauttamisen jälkeen onnistui päivitys. Tietysti siinä hävisi sovelluksia, mm. Google Play, jota en enää ole saanut toimimaan. Tiedostot asentuivat, mutta kun yrittää käynnistää sovelluksen, se väin välähtää ruudulla, eikä muuta.

Sivuja: [1] 2 3